Mnktrtamnk Canım anneler sizce alt açma ünitesine gerek var mı ? Aldınız mı ne kadar kullanılıyor mesela gece yenidoğan bebişlerin altını nerde değiştiriyosunuz? Fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum🙏🏻
bahocum Mnktrtamnk çocuklu arkadaşıma sorduğumda gereksiz olduğunu kendi de almadığını söyledi zaten çocuğun altını neredeyse orada değiştiriyorsun dedi almayı planlamıyorum o yüzden bana da çok gerekli gelmemişti 😅
snowglobe Mnktrtamnk o kadar gereksiz ki. O kadar diyim 😂 alt açma bezi alın ama kesin bebekken her an kaka yapıp ortalığı mahvedebiliyolar 😂
miniksevdamm Mnktrtamnk onun yerine kullan at alt açma örtüsü alın. Oğlumda çok çok memnun kalmıştım şimdi yine alacağım
Kubishcan Bir örtü serip heryerde altı değiştiriliyor koltuk yatak vs’' çok gerekli görmüyorum ben 🥲 o an nerdeysem orda değiştirmek daha kolayına geliyordu acikcasi
Mnktrtamnk Kubishcan bende öle düşündüm alsam ne kaç aylığa kadar durcak biyerden sonra döncek boşuna masraf yapamayayım dedim çok teşekkür ederim🙏🏻🌸
Mnktrtamnk bahocum bende aynısını düşündüm ama ekstra masraf sonrada kararsız kaldım kaç ay kullanılır diye düşündüm 🤷🏼♀️ çok teşekkür ederim🙏🏻
Mnktrtamnk miniksevdamm onlardan aldım çok teşekkür ederim fikirleriniz için kimse almamış kullanılmamış iyi ki sormuşum🙏🏻🌸
snowglobe Mnktrtamnk Hele büyül boy aldıysanız ikiye bölün ben öyle kullandım bi süre. Ve temiz kullanınca uzun süre kullanılıyor.
miniksevdamm Mnktrtamnk Rica ederim ben aldım maalesef ama her yere götüremiyorsun evde de zaten kullanılmıyor çok fazla hiç gerek yok🌸