Tinii_minii_mom Kızlar bebiş hareketi sertleşti bir de dönüyor gibi içerde baya zorlayıcı yani. O öyle oldukça bugün karnıma vajinama ağrı giriyor sizce normal mi bu? Bir de hareketlendikçe karnım sertleşiyor iyice 37. Haftadayım
Tinii_minii_mom mombarbie_ edeyim canım çok şükür düzenli değil birkaç güne sezeryanım vardı panik oldum böyle olunca
Ebru-29 Tinii_minii_mom benim de böyleydi nst de sancılarım çıkıyordu 25 45 bazen 60 i 70 i buluyordu ama çok nadir. Genelde 40 bandindaydi. İlaç icmeme rağmen geçmediği için 36. Haftam yarın bitiyor sezaryene giriyorum
Tinii_minii_mom Ebru-29 bebek hareket edince karnının hepsi mi ağrıyordu o yzden mi sezeryan oldun canım anlayamadım tam
Ebru-29 Tinii_minii_mom bebek hareket edince kas kati oluyor karnım toplanıyor çocuk vajinama da ağrı giriyordu. Nstde de hareket ettikçe sancı çıkıyordu. Doktor normalde bebek hareketinde sancı cikmaz sertleşiyor karnın rahmine çok baskı var dedi. Daha olmadım yarın olacağım sezaryen. Normalde önceki haftalarda hareket etse de yumuşaktı karnım 32. Haftadan sonra çok sertleşmeye başladı karnım hareket ederken o sanciymis
Tinii_minii_mom Ebru-29 ya kişiden kişiye göre mi fark ediyor ya da doktordan doktora mı anlamadımki. Bende son bir aydır nstye giriyorum nstde de sertleşiyor sancı çıkmıyor bi bakıyorum aynı şeyde sonraki hafta sancı var gibi ama doktor bir şey yok diyor en fazla 40ı gördüm dün. Nstyide anlamadımki
Ebru-29 Tinii_minii_mom benim suyum da fazlaymis ama. Doktorum dedi ki suyun fazla olduğu için sürekli ağrın çıkıyor suyun fazla olması da riskli rahme çok baskı olduğu için heran gece açılma olabilir ani doğumları sevmiyoruz ekibi toplamak anneyi de bebeği de riske atıyor dedi o yüzden planladık doğumu
Tinii_minii_mom Ebru-29 anladım canımm Allah yardımcın olsun yaa sezeryan tarihini beklemekte zor ne oluyor ne olcak derken paranoyak oluyor insan. Normal doğumda öyle ne zaman gelcek derken ah biz anneler ve şu son aylarımız
Ebru-29 Tinii_minii_mom dilerim Allah hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️