1yenianne11 Bircanbingol 36+3 oldum hala daha devam ediyor ara ara ama o Buhrana girdiğimde kayınpederimden aşırı tiksinmiştim resmen adamın suratına bakıp istifra ettiğimi biliyorum kendisi çok pis bi insandır burda anlatıp sizinde midenizi bulandırmak istemiyorum resmen sofraya dahi oturmamak için ağlıyordum eşim saolsun yatak odasına getiriyordu yemeğimi yada mutfağa çıkıyordum başımı önüme eğip yiyordum yemediğimi iğtenç bi dönemdi hoş yine midem bulanıyor adamdan ama önceki gibi değil
Rabiul Bircanbingol net tost yapmak ilk bulantım tost yaparken oldu ve kaşarlı pideyi düşününce midem bulanıyor direk önüme gelse yerim ama 😂
Bircanbingol Rabiul bende ilk başlarda peynirden tiksinmiştim kokusu gelince direk istifra ediyordum tost yapamıyordum
bahocum Bircanbingol buzdolabı, mutfağım, kahve, çok sevdiğim yumuşatıcımın kokusu, domates sosu, soğan ve sarımsak kokusu 😅
Bircanbingol bahocum sizinki daha kötüymüş benim sadece buzdolabı olmasına rağmen çok kötü oluyordum.Geçti mi peki?
Bircanbingol Gamzemdk1 bende artık kraker görmek istemiyorum . 2 ay boyunca yemeğim sadece çubuk krakerdi
bahocum Bircanbingol 16. Haftaya gireceğim oldukça azaldı arada bir yokluyor 😅 ilk zamanlar hep eşim yaptı yemeği sağolsun mutfağın kapısından bile geçemedim
Bircanbingol bahocum evet benimde öyle oldu 15. Haftadan sonra azaldı şuan 22. Haftadayım artık hiç yok çok şükür