Sedaalbayrak Merhabalar 12. Haftamdayim ilk gebeligim cokta heyecanliyim 2li test zamani tam olarak ne zamn ve yaptirmam gerekiyo mu. Bide cinsiyet var tabi. Daha öğrenemedik erken mi sizce acele mi ediyorum sizce😊😊
MelekAnnesi52 Sedaalbayrak bizi de 12.hafta kontrole çağırdı isterseniz ikili testi de yaptırabilirsiniz dedi 12-16 hafta arasında yapılıyor ikili test
SenemKrgl Sedaalbayrak merhabalar öncelikle☺️ bende 2 Ocak’ta randevum var tam 13. Haftama girdiğimde test yapmış olucak. doktorun muhakkak bildirir yada yakın zamanda belki tekrar gelmen için gün aldırmış olması lazım 😇
GamzeKadir Merhaba ben de 12 haftalik hamileyim. Bugün gidip gün aldım ikili test için cuma günü test yaptıracam. Doktorun sana yaptırman gerektiğini söylemesi gerekiyor bence şimdi tam vakti ikili testin.
enfla 12 - 16 degıl 11 ve 14 arası yapılır ıkılı test 🙂 bebegn ensesı burun kemıgı olculur kan akısına fılan bakılır ultrasnda sonra annedn kan alınr ıkısı kombıne yapılarak bılgısayar ortamnda olasılık hesaplanır. ben sadce kan vermedm ıhtımal oldugu ıcın gozumle gordugum yer benı tatmın ettı.
Sedaalbayrak Hepinize cok teşekkür ediyorum. Gdip öğreneyim en iyisi doktorum zaten 12 haftada gel demişti heralde bilgi vermek icin 😊😊