Symnr166 Kızlar hani 2. Trimester kolay bir dönemdi ben hiç sevmedim.. bel ağrıları, ara sıra alt kasıkta ağrılar büyümeye devam ettiği için kaslar geriliyor, mide yanması, halsizlik, bir iş yapayım hemen yoruluyorum bune böyle 🫠🥲 17+3
annelik_4 Symnr166 benim çok şükür maşallah güzel geçiyor nerdeyse üçüncü trimestere gircm benimki güzel rahat geçti tabi arada ağrılar oluyor ama ilk trimester gibi değil enazindan ilkinde çok kötüydü su bile icemiyodum
Rabiul Symnr166 1. Trimester de bulantı ağrılar halsizlik 2. Trimester en güzel zamanlar bencede ağrılarımız olsada dayanabiliyoruz 3. Trimester de ne yapacağız bebek dahada büyümüş olacak görüşten önümüzü göremeyeceğiz genel temizliğimizi bile yapamaz hale geleceğiz çünkü göremiyoruz 😂 o zamanlar daha sıkıntı bence tekmelerde durmayacak çünkü
Fatoss-16 Benimde ilk trimestirde bulantı mide yanması çoktu 13.haftadan itibaren de halsizlik nefes darlığı öksürük burun tıkanıklığı başladı hala da çekiyorum 16.haftama girdim
Symnr166 Fatoss-16 burun tıkanıklığı bende de başından beri var başında bir kez hasta oldum hastalığım geçti ama burun tıkanıklığım asla geçmiyor
Fatoss-16 Symnr166 Dr burun tikanikligi için burun spreyi verdi illadin sprey üç kere kullandim cok iyi geldi ama alışkanlık yapiyomus ve sitede okuduğum kadarıyla gebelikte onerilmiyomus nihayetinde Dr verdi ama tereddutte kaldım kullanmıyorum kestane balı pekmez tüketiyorum keçi boynuzu kaynatıp içiyorum bağışıklık için gunduz iyiyim gece burun tıkanıklığı oluyo hamilelik boyunca sanırım normalmiş