Evremerv canım 5 yıl önce doğum yaptım A life hastanesinde. Alpteki Alagöz doktorumdu. Doktorum iyiydi. Hastane orta. Hemşirelerin bazıları çok çok iyiydi. Oğlum yoğun bakımda yattı çok ağlıyordum beni teselli etmişti. Bazısı da bişi istesek, bişi sorsak oflayıp pufluyordu. Özellikle gececi olanlar. Çocuk doktoruna gelince hayatımda böyle iğrenç bir doktora rastlamadım. İçiniz rahat olsun defolup gitti. Oğlum yoğun bakıma girdi benden enfeksiyon bulaştı. Be sorsak bilmiyorum, bişi diyemem falan hiç bir cevap alamıyorduk. Boştan yere oğlumu yoğun bakımda tutmaya çalıştı. Başta gerçekten solunumda sıkıntı vardı. Antibiyotik tedavisi bitti düzeldi. Emme refleksi yok dendi. Sonra aradılar bebeğinizi alın diye. Gittik o doktor vermedi. Kanında enfeksiyon var dedi. Kavga ettim bu çocuk enfeksiyon için antibiyotik tedavisi gördü ve yeni bitti nasıl bir daha olur diye. Yine bilmiyorum yanlışlık olabilir bir test daha yapalım dedi. Ama doğruysa en az bir hafta kalır dedi. Yaptılar testi var bebek kalcak dedi. Bende raporları hazırlayın Gazi hastanesinde tanıdığımız var sevk isteyeceğiz dedim. İnanır mısın daha 24 saat geçmeden bebeğiniz iyi gelin alın dediler. Aldık ve şikayetçi olduk. Doktor bizim şikayetimizden mi başka sebep mi bilemem defolup gitmiş. O hastanede yoğunbakım sorunu çok oluyormuş araştır derim