1prensesannesi__ Powergirls yok yaa kilolu gebeliklerde cok alim olmuyo 😇 yani insAllah almam bende 😂
Duygu_30 Powergirls ya ben banaa yemek ye denilmesine bile tahammül edemiyorum ilaçlar mide bulantımı baastırdı ama koku hassasiyetimle tiksinmem geçmiyo ne zaman geçer? Beende istiyorum boğazıım durmasın 😂
izobellaaa-_- Powergirls 68 kiloyum 18+4 1.buçuk kilo almışım 66-67 ile hamile kaldım boy 1.72 2. Gebelik 🫠
Aysnrclk Powergirls hiç Moraliniz bozulmasın efenimmm ben 70 ile hamile kaldım şu an 32 haftalığım 83 kiloyum 🫣🫣🤭🤭😂😂
amayinedeiyiilerledim GPinar :)) bu post beni de şaşırtıyor kilo alanlar da yazmış çok mutlu oldum 🤭😂 ben daha 20. Haftadayım 6 kilo aldım bile🤭😂
GPinar amayinedeiyiilerledim ya bazen gerçekten kilo almadım diyenlere inanmıyorum canım bence mümkün değil gibi geliyor yani :) ben fazla aldım kabul ediyorum ama yapacak bi şey yok bebeğim sağlıkla gelsinde çok şükür Şuan için Herşey yolunda gelmeyede niyeti yok zaten heyecanla bekliyorum gelmesini ama 🤣🤣
Gamo3010 48 ile hamile kaldım şuan 32+4 62 😂😂 14kilo aldık olsun verilir bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisini takmayın kızlar
Ferhan0758 Powergirls 72ile hamile kaldım 34haftada 91 im sıkma canını 😂 yüze daha var diye teselli ediyorm kendimi