GPinar amayinedeiyiilerledim o zaman ben güldüreyim arkadaşı :):) 39+3 haftalık hamileyim 59.5kg ile hamile kaldım Şuan 87 kaç kilo aldığımı hesaplasın ahahahah:) valla birden aldım doğumdan sonra veririm inşallah takmıyorum ve daha doğurmadım 🤣
amayinedeiyiilerledim GPinar :)) bu post beni de şaşırtıyor kilo alanlar da yazmış çok mutlu oldum 🤭😂 ben daha 20. Haftadayım 6 kilo aldım bile🤭😂
Aysegulmutlu97 GPinar oğlumda 30 kg aldım dogumhanede 15 kg gitti emzirmede 5 kg gitti 10 kg yürümeye başlayınca verdim teşekkürler 😂 şimdi yine hamileyim çok şükür bu sefer dikkat edicem
Fatmanuray_0610 Powergirls 43 ile hamile kaldım 37+4 haftalığım şuan 64 kiloyum baya aldım halimden memnunum inşaallah hepsini vermem zor kilo alan biriyidim bi 10 kilo gitsin daha bişi istemem hepsi gitmesin 😁😁
Kubra-00 Konu hamileyken alınan değil ki.. ben doğumdan sonra aldım🤣 58 ile hamile kaldım. 67 ile doğum yaptım. O hafta ben 58 e geri düşmüştüm. Sonra sonra iştahım açıldı neden bilmem. Bebeğim 5 aylık ve ben 66 kilo oldum😀😀😢
_Hulya7106 Powergirls 52 ile hamile kaldım 30+3 üz en son 65 dim şimdi kaç oldum Allah bilir ne yesem kilo alamazdım hamile kalınca su içsem yaradı sanki maşallah 🥲
SSenaaa Powergirls 61 ile hamile kaldım 25+4 olduk şuan 66.50 normalmi sizce bilemedim çok kilo almakta istemiyorum
svncgldgn Powergirls 67 ile hamile kaldım 26. Haftadayız 80 olduk oğlum bana iyi kilo aldırdı 13 kilo aldık 26 haftada 😁😅
Aslinuur svncgldgn Aynı ben ya bende 67 ile hamile kaldım bugün 21. Haftaya girdik 77 kiloyum korkmuyo değilim
Dy_55 Powergirls 58 ile hamile kaldım 63 oldum 23. Haftamdayim kiloyu sırf basen göbekten aldım basenlerim şişti