Aslinuur svncgldgn Aynı ben ya bende 67 ile hamile kaldım bugün 21. Haftaya girdik 77 kiloyum korkmuyo değilim
svncgldgn Aslinuur 29. Haftadayız sabitledik kiloyu şuan yemek yemek istemiyor canım bebek büyüdükçe büyük ihtimalle tıkanmış hissediyorum
Ezgianne Powergirls 30. Haftadayım ilk 3 ay hiç kilo almadım sonra 20 kilo aldım mide bulantıları geçince 😑😑😑
Aslinuur svncgldgn şuan o hissiyat bende de var hatta çok yediğimde nefes dahi almakta zorlanıyorum ama yinede kilo alıyorum yani
Kujununannesi Mehtpp haftamız aynı bende 28 başladım ama kilo senden 2 fazla yani ben 70 çıkıyorum.Dr endişelendirdi şeker yüklemesi yaptırdım birkaç gün önce sonuç normal çıktı bende çok kilo alıyorum yediğimde normal inan ki ama durduramıyorum kiloyu :)
Mehtpp Kujununannesi diyet yapınca zayıflıyorsun şükür kilo verdim ben . Sende dikkat et zayıflarsın bence
Caginyagizmom 58 ile hamile kaldım , şuan 52 kiloya düştüm , oğlumda da böyle olmuştu … ama doğuma kadar toparlıyorum 71 ile doğuma girmiştim..
svncgldgn Aslinuur bende biraz tatlı tiksinmesi de oldu bu ara özellikle şerbetli tatlılar baya çok yiyordum şiimdi kesince kilo almamaya başladım sabitledi vücudum ama umarım bebeğim kilo alır
Deryam35 Powergirls 53 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim Şuan 73 kiloyum bebeğim 2. Ayına girecek aynaya bakınca çok moralim bozuluyor emzirdiğim için diyette yapamıyorum 😕
melisinmutfakblogu Destkar bu benim ikinci gebeligim ilk gebeligim de de 105 ile hamile kalıp 100 ile doğuma girdim suandada 24+4 olduk 102 kg ile yola devam ediyorum kilo hiç bir sorun teşkil etmedi şükür boyum 165