Hilaldabaan Canım çekti kızlar ya yumurta tam pişmiş olmalı diyorlar ya hep bir kere yesek bir şey olur mu 🤭
Ulass Hilaldabaan ay canım Allah aşkına ya ne olacak ye gitsin ben herşeyi yiyorum yani hicbirsey olmaz bu kadar korkmayın lutfen
Sekine24 Hilaldabaan ben ilk haftalar bikaçkez yedim rafadan ve göz yuçurta seviyorum diye ama sonra öğrendimki salmonela yüzünden tehlikeli hatta artık pastörize edilmiş yumurta sarısı olmayan mayonez bile yemiyorum eğer yapa biliyosanız yemeyin bence
amayinedeiyiilerledim Hilaldabaan Google dan alıntı İyi pişmiş yumurtada bakterilere rastlanmadığı için yumurtanın sarısının ve beyazının katı olana kadar pişirilmesi önerilir. Bu yüzden, az pişmiş yağda yumurta ve rafadan yumurta keyfine biraz ara vermeniz gerekiyor.
cokbilmismom Hilaldabaan ben doktoruma sormuştum bunu tam haşlanmış katı yumurta sevmeme kayısı kıvamında yerim. Dönerim yiyebilirsin bir sorun olmaz sulu olarak yeme sadece dedi
Gggg-12 Fabrikada üretilen yumurtaların tek yem tek çeşit bakılan tavuklardan olduğu için salmonella olması mümkün değil çok az kaynatman kayısı kıvamında yemen ni problem yaratmaz bissürü tavuğumuz var ordan biliyorum