Oskeey Doğumdan önce sleepy natural almıştım ve çok almıştım çocuğum doğdu bi süre kullandım ama malesef benim çocuğuma pişik yaptı sleepy. Ve taşma sızma olayı çok oluyordu sleepyde. Mecburen molfixe geçtik o pişik yapmadı ama onda da sızma oluyordu ayrıca cok geç bez değiştiren biri değilimdir belirteyim. Molfix bir de çok şişiyor. Sonra ara da goon kullandım onun da ebatı çok geniş çocuğumun bacak şeklini bozacak diye korktum. En sonunda prima aktif bebek kullandım ve aşırı memnun kaldım şöyle anlatayım 3 - 4 sleepy degiştiriyorsan 1 prima degiştiriyorsun ve zaten mantıken o da aynı hesaba geliyordu. 1 prima gece takıyorum sabaha kadar sıfır sızıntı ve taşma. Pişik de yok zaten alınca anlayacaksınız harika bir bez. Şuan için bir süre prima ile devam ederim sonrasında hangisine geçeriz bilemiyorum , ben arada gündüzleri elimde molfix varsa onları takıyorum ziyan olmasın diye. Ama gece çocuğum sabaha kadar uyuduğu için pek mümkün olmuyor değiştirmek. Islak mendilimiz de molfix yenidoğan serisi , krem rengi bir paketi var. Koli şeklinde 12′li alıyoruz ıslak mendil stok yapıyorum çünkü yetişmiyor gerçekten