EfnanEksi Asel53 Bende 34+6 dayım. İslampaşada oturuyorum 😂 Doktorun kim. Benim Filiz Hanım. Banada gün verirdide randevu bulamadım. 8 inde gidicem inşallah. O zaman verir
TugcEsila Dilara_erc1 14üne istedim de verdim bikackisiye daha 14ü dolu dedi vermedi 19şubata verdi ikinci sezeryanm olcak ben de cok itiraz etmedm tam 39 haftalik olmuş oluyoruz 🥰
peksimetya EfnanEksi şu an tam 36+0 dayım gece yeni güne attığından dolayı. Normal olsaydı günüm 29 şubattı 😅😁 bence aynı evin içinde özel günler aynı gün olmamalı ki kişi kendini özel hissetsin 😍🥰
fundatlas Dilara_erc1 kaç haftalıktan beri tersti bebeğiniz hiç dönmedi mi acaba? Benimde 20 haftalıktan beri ters 29dayız doktorum daha erken döner dedi ama nedense içimde dönmeyecek gibi bir his var…
Damladammy Ya ne kadar 14 Şubat var❤️bizim de 14 Şubat❤️normalde 25 şubattı. Benim de doğum tarihim 24 Şubat. Ama dönmedi kızım. Sağlıklı gelsin hepsi😍24 şubata gün alan Bikaç yorum okudum kıskandım😍
esraaygun Dilara_erc1 bizde 22 şubatta doğacaz inşallah 🙏🏻 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
071018 Ya bende sezeryan istiyorum ama doktor bebekte bir sorun olmadığı sürece sezeryan a gün vermiyoruz dediler devlet hasta gidiyorum ondan dolayı mı acaba 😞