Ikimelekannesi_ dilek_turkan_14 Bn 34te gittiğimde makat gelişiydi.36 da yolda iken birden sancı girdi ama yok öyle böyle agri🥹sancim başladı sandım hatta çünkü önceki gün ful temizlik yapıp yerleri bile elle silmiştim.bj kaç dk sürdü sonra geçti 1 hafta sonra 37 haftalık iken gittiğimde doktora olayı anlattım ultrasona almadan dönmüş olabilir dedi☺️🤭ve gerçekten dönmüştü.umarim hala doğum pozisyonundadir😁
Erkeekaannesii Dilara_erc1 Bizim oğluş 28. Haftada baş aşağı duruyordu doktorumuz 32. Haftada 26 şubata gün belirledik sezaryen için ama en son pazartesi günü gittiğimde kontrole baş yukarı dönmüş 2 hafta sonra 36. Haftada tekrar görüşelim kararlaştıralım telefonda konuşalım dedi bakalım hayırlısı inşallah 🙏
Tgba2727 Tinii_minii_mom Aynı bugün benim de karnım da ağrılar oluyor hafif de bel ağrısı var korkuyorum inşallah p.tesini bekler
Ikimelekannesi_ dilek_turkan_14 aaaa evetttt o aralar vardı galiba ama kusma yoktu sadecee bulantı vardı.ki benim bu gebelikte mide bulantısı az denilecek kadar olmuştu 🤔
C9-3_g Ben salı günü 34 haftalık olacağım Çarşamba günü de kontrol var bana ne zaman verir günü acaba ben beyincik ten rahatsız olduğum için çok bekletmese bari şehir hastanesi ne zaman veriyor günü
scucer Dilara_erc1 benimkide döndü ama kanala girmemiş 9 şubata kadar doğdu doğdu doğmadı yatısım yapiliyor 😟😟
kubraaa123 umaydurununannesi bende de var şeker bende yükseltmemeye çalışıyorum da arada dozu kaçıyor. Kaç haftalıksınız peki?
Dclkya Bircanbingol öyle erken gün veriyorlar mı bende 17 haftalığım doğumum 10 temmuz görünüyor sezaryan olacağı için acaba kaç gün önceden olucak