Hazall23 Kızlar bugün 22. Haftaya giriş yaptık. Benim kızçem pıt pıt vuruyor idrar keseme. Ama bazen o kadar içeriden hissediyorum ki o baskıyı. İçim bir tuhaf oluyor 😂 hoşuma da gidiyor ama 🥹 varlığını hissetmek harika 😍😍
bebosmommy Hazall23 bende 21 haftalığım daha 16 haftada ilk tekmeleri yedim korkmuştum ama artık alıştım bazen fark etmiyorum yumuşak geliyor 😂 hareket ettiğini anlayabiliyorum ilk gebelik çok da kiloluydum hamile kalınca benim kızım sağolsun üç ayda 17 kg zayıflattı ondan karın kalmadı bende ondan hissediyorum sanırım 🥹
Hazall23 Damlansd 16. Haftada hissettim ilk gebeliğim. Ama spor ile uğraştığım için karın bölgemde yağ oranı çok az. Birde benim kızımın eşi posteriorda ondan sebep,hissetmek daha kolay oluyor
amayinedeiyiilerledim Damlansd ben 19da hissettim minicik şimdi 20+1 daha net hissediyorum. Korkmayın normal🤗
bebosmommy Damlansd her anne her bebek gibi her annenin gebeliği de farklı oluyor anneannem 14 tane çocuğum oldu hepsinde farklıydı der 🥹😂 yani her an olabilir geç olabilir bazen sert bazen yavaş hissedebilirsin merak etme sorun olduğunu düşünmüyorum normal bunlar 🥰
Damlansd Hazall23 yaaa gercekten miii cok farklı gercekten tarifsiz sanki karnımın ıcınde tık tık kalp gibi ama ilk cocuk oldugu icin anlam verememıstım