Mommmmy SibaLuna ya gerçekten öyle 😅 düzenli mi artıyor derken arşa çıkmış 😂 normal diyor herkes ama bakalım nasip . Bebeğinizin cinsiyeti nedir peki?
SibaLuna Mommmmy kız canım ❤️🧿 ben de 2 ay öncesinde kürtaj olmuştum onlar tek yumurta ikiziydi 7. Haftada kalbi durmuştu bu hamileliğimi de kuşku içerisinde kendime eziyet ederek geçirdim aman sen öyle yapma olacak olan oluyor zaten ❤️
Mommmmy 1931 öncesinde bit kürtaj olduğum için çok stresliyim. Benden de şüphelenmişti doktorum mol olabilir mi diye ama şükürler olsun bir şey çıkmadı. Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir ?
Mommmmy Anonim189 randevu aldım zaten hemen. Hafta başı gideceğim . Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir ?
Nidaanur Mommmmy bende 157 ile öğrendim beş haftalıkken 17 bindi hcg baya yüksek yani tek bebiş. Sizin gayet iyi görünüyor değer. Bence bu kişiye göre değişiyor.
Mommmmy sonya-derin benimde 4 hafta falan sanırım . Öncesinde sıkıntılı bir hamilelik be kürtaj yaşayınca ince panik yapıyor açıkçası .
momofmychildren Mommmmy 24 48 96 192 384 768 1536 en az artış %60 olmalı bu düzende artışınizin iki katı olduğunu düşünürsek gayet güzel bir artış olmuş içiniz rahat olsun 🙏
-Smile- 23 Ocak 47 ile öğrendim 30 ocak 1038 idi hatta kese görülmedi doktorum geç döllenme olabilir haftaya birdaha gel kese için 4000 bini görmemiz gerekiyor dedi artış normal yani
gunesmomy Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , benimde 29.01 de betam 286 çıktı 31.01 de 803 çıktı normal mi sizce ?