Anneyimben1234 Merhaba dün peçeteme pembemsi ince çizgi akıntımla karışık bişey geldi internette yerleşme kanaması diyor sprailim de var yeni 1 ay olcak sizin başına gelen var mı sprailden mi kaynaklı yoksa bebek mi ? Adetime 4 5 gün var
MorKelebek54 Anneyimben1234 spiral den kaynakli midir bilemiyorum ama ustte kalsin canim bildigim bi konu degil maalesef ☺️☺️
MorKelebek54 Anneyimben1234 stres yapma kuzum yeni mi dkgum yaptin spiral i kontrol ettirmen gerekiyi duye biliyorum ilk zamanlarda kayma olasiligi cok oluyomus cunku bi kac ay yinede dikkat etmende fayda var hatta gerekirse her ay bi sure komtrol ettir
Anneyimben1234 MorKelebek54 yok yeni doğum yapmadım 2 evldım var küçük kızım 3 buçuk yaşında . Artık taktırayım dedim
Zeyyno_ Anneyimben1234 Genelde spirali bazı vücutlar kaldırmıyor kanama olabiliyor veya yerleşme kanaması bile ise DHA adetinize 4-5gün varmış geçmeden bilemezsiniz sonuçta bı korunma yöntemi kullanıyorsunuz ama spralin kayma ihtimali de oluyor bazen o yüzden doktora görünmeden burdan net bişey ogrenemezsiniz bnce bı doktora danışın
MorKelebek54 Anneyimben1234 canim suan kesin ekin olmak icin beklemen gerekiyo spiral de kaymis olabilir bilemiyorum ilk bi kac ay kayma olasılığı cok yuksek diye biliyorum o yuzden sen yine dikkat et hayirlisi olsun hakkinda insallah ☺️☺️
Anneyimben1234 MorKelebek54 rengi beni şaşırttı açık pembe bgun de oldu yine pıhtı şeklinde değil korku bastı bian
Gulsen1909 Canım spralden kaynaklı olma ihtimali çok yüksek adet düzensizlikleri ara kanamalar çok fazla olabiliyor