mimar_anne m3rvebolatt tamam 1000 den büyük çıkmış sadece bazı cihazlar 1000 e kadar ölçüyor o şekilde gözüküyor yani değerin 100.000 de olabilir onu bilemeyiz
m3rvebolatt mimar_anne referans dışı gözüktüğü için korktum bende o kadar ölçtüğünü de bilmiyordum teşekkür ederim
m3rvebolatt 19931994 aile hekimimiz değerlerime bakmak istedi aşısı şusu busu varmış bende yeni öğrendim
19931994 m3rvebolatt anladım canım doktora gidip gördün mü bebeğini tekrardan ? Gördüysen betanın artık önemi yok ya o yüzden Rahattlamışsındı👍🏼
Serendipity16 hepoyleolurzaten__ yok akıntım vardı onun için gitmiştim rutin olarak bakıyorlar bence 15. haftamda falandım o zamanda ağrı var diye gitmiştim yine bakmışlardı
Feridenurr 2hafta adetim gecikti ve gebelik testine pozitif çıktı hastanede ultrasondan baktılar hiç bir şey yok dedi kese dahi yok dedi hcg baktılar 1577cikti nasıl kese görülmedi ben anlamadım
Serendipity16 Feridenurr 3000 üzeri olmadan karından gözükmüyor o yüzden gözükmemiştir içiniz rahat olsun vajinal bakılsaydı görürdünüz büyük ihtimal