OktaycanveAnnesi Kızlar sabaha karşı tuvalette pembeye yakın 2 damla kan geldi anlamadım bugün kontrolde herşey yolunda gözüküyordu yaşayan var mı lütfen yardım edin
Annecibebe OktaycanveAnnesi bi acile yada doktorunuza gitseniz daha doğru olur şimdi . Kanamalar normal sayılmaz bi kontrol ettirin kaç haftalıksınız ?
Aksutilayda44 OktaycanveAnnesi bende hamileyim hamileliğin ilk haftasında bende de olmuştu çok değil hafif açık bembe kan sürtünmüştü sadece doktorum yerleşim kanaması dedi önemli bişey değil demişti bana yinede sorun doktorunuza
fayting OktaycanveAnnesi vajinal bir enfeksiyon varsa o kanama yapmış olabilir doktorunuza sorun onun için ilaç verir büyük ihtimalle
OktaycanveAnnesi Annecibebe 22 haftalığız dün kontroldeydim herşey iyidi bir sorun yoktu bir de vajinamda bazen yaralar çıkıyor kanıyor acaba o mu diye düşündüm doktoruma yazdım cevabını bekliyorum olmasın birşey lütfen
OktaycanveAnnesi Aksutilayda44 değil benim 22 hafta şuan dün de iyidi kontrolde anlamadım yazdım doktoruma ne diyecek ona göre bakalım ama birşey olmasın dua ettim dün hep