Esss09 Merhaba kızlar 9 haftalık hamileyim ve iki gündür karın ağrısından ölüyorum neredeyse karım şiş sık idrara çıkıyorum gaz sancısı mı bilmiyorum aynı durumu yaşayanlar var mı ilk gebeliğim korkuyorum
Guloz B Esss09 bende aynı durumdayım sürekli gazım varmış gibi bir ağrı şişkinlik bel ağrısı Bende 5 haftalık ilk gebelik böyle mi oluyor gerçekten
Mineartcc Esss09 yani ağrısından ölüyorum diyorsunuz sizce de doktora gitmek gerekmiyor mu? Burada kim ne dese boş. Başlarda ağrılar vs hepimiz de olmustur ama herkesin gebeligi farklıdır ve hekimin görmesi yorumlamasi gerek. Bence siz en iyisi doktora gidin hem ne yapmaniz gerektigini soyler hem de bebeğinizin kalp atisini duyunca içinizde rahatlar
Esss09 Guloz ilk haftalarda beri sadece gaz sancısı ve bel ağrısı şikayetim var ve doktor normal olduğunu söyledi ama ne zaman geçecek bilmiyorum
AybarssMom___ Ben de 11 haftalık hamileyim, her gün mutlaka bir tane muz yiyip bir tane soda için, ağrılarınızı hafifletecektir
Esss09 Mineartcc her kontrole gittiğimde dile getirmeme rağmen bu süreçte normal olduğunu söyledi çok rahatsız olduğumda parol önerdi ama etkili olmadı parol da
zmra12 Esss09 bende de öyle bel ağrısı doktora sordum hormonların etkisi kesenin büyümesi vs. Gibi şeyler söyledi normalmiş yani aşırı derecede midem bulanıyor sizinde öyle mi