Sadecemavii Artık son aşamadayım, hastane çantasını hazırlıyorum ama unuttuğum yada bilmediğim bişey olabilir fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. :)
bbaby44 Sadecemavii bendr basladim yapmaya aklima geldikce koyuyorm hep birseyleri ben 2 alt ust takim bir tulum koydum hastahane cikisi zaten battaniye ve 1 bebek beziyle hemsireye verilcek. Kendim icin olmazsa olmaz dpend koydum pijama takimi lohusa bir tane dogumdan sonrasi icin bir tane yedek koydum terlik koydum mutlaka lazim olur bebek bezi yedek 10 tane koydum.biberon emzik pisik kremi..
Evremoz Sadecemavii etrafta uyuz salgini var ve çarşaflar bu konuda çok önemli, bebeğin yatacağı yere müslin örtü kendime de 1 tane tek kişilik çarşaf koydum.
bdenerigokce Sadecemavii göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi, eğer ilk doğum ise mutkaka 🌺 ayrıca sezeryan ise filtre kahve
Sadecemavii bbaby44 havlu falan da koy diyenler var, hastahanede veriyolar diyende var bilemedim. Bir de biberon konusunda çok kararsız kaldım
bbaby44 Sadecemavii koydum ben hastanede verseler bile onu kullanamam ben hijyen olarak biberon her ihtimale karsi işte
Sadecemavii Evremoz Özel hastanede doğum olacak ama doğru söylüyorsunuz yine de koyayım ben çarşaf falan. Bebeğin yatacağı yer için değil de iki tane Müslim almıştım onlardan birini koyarım aklımda bulunsun teşekkür ederim 🤍
Sadecemavii bdenerigokce ilk doğum ama henüz sezeryan falan belli değil normal istiyorum da kahveyi hiç sevmem de içemem de :))) göğüs kalkanı krem onları da koydum, teşekkür ederim🤍
bdenerigokce Sadecemavii kahve çok iyi geliyor, bence normal doğum bile olsa al dinç tutuyor. Çünkü bebekle uğraşmaktan uyuyamıyorsun ilk 2 gün😂