Azizeakn Merhaba medicalpark florya hastanesinde Seval Zeren ve Hediye Dağdeviren hakkında bilgisi olan varmı ?
freuze Elmalikurabiye Benim sigortam yoktu ve 2018 yılbaşından sonra 385 TL civarıydı muayene. Sigorta olunca ne kadar bir bilgim yok. Şu an yine zam gelmiştir. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz muayene ücretlerini.
freuze Hediye Dağdeviren in hastasıydım.Güleryüzlü ilgili biridir. Çok güzel açıklar anlatır sana herşeyi. Muayeneleri baya uzun sürer. Senin heyecanına ortak olur. Sıcakkanlıdır. Gidersen mutlaka seversin. Problemli bir gebeliğin yoksa mutlaka tavsiye ederim. Ama biraz rahat.22 haftalık bebeğimi kaybettim.21.haftada rahim ağzımdaki açılmadan dolayı acil serklaj yapıldı. Ve serklajdan sonra normal hayatıma devam etmemi söyledi. Halbuki benim haftalarda yapılan serklajdan sonra uzun süre yatmak gerekiyormuş wc harici kalkmak pek önerilmiyormuş.Ben de önce Allah a sonra doktoruma güvendiğim için biraz rahat davrandım ve sonuç hüsran. İnsan sonradan kızıyor doktora.Başka Bi hastası vardı benle aynı haftada serklaj yaptığı. O bebeğine sağlıkla kavuştu. Bize nasip olmadı.