MelekAnnesi52 Mutlulukgeldi ay ne güzel 😁 bizim hastane yarım saat mesafede mecburen birlikte gidiyoruz beraber öğrenicez😁 hamileliğimde de sürpriz yapacaktım güya dayanamadım 😁 aklımdan bir sürü şey geçiyo yarısını bile yapamıyorum 😂
MelekAnnesi52 Mutlulukgeldi sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsınız İnşAllah kucağınıza 🤗 kaçıncı haftanızda öğrendiniz bu arada
Mutlulukgeldi MelekAnnesi52 bizde baraner gittik ama sira cok vardı oda mecbur işine gitmek zorunda kaldı zaten hastene yakın 😊😊
Mutlulukgeldi MelekAnnesi52 15 haftalık doktor kıza benziyor dedi ama 20 haftalikta kesin bir şey diyebilirim ama ben kız hissediyroum 😊😀
Minelminel Mutlulukgeldi hayırlı olsun bu yıl kız yılı galiba😄 bakalım bize ne diycek daha çok var rabbim banada nasip etsin
MelekAnnesi52 Mutlulukgeldi bizimde ilk 😊 bende en başından beri kız hissediyorum 🤗 ama Bizim daha öğrenmemize var 😍 daha 9+ 3 haftalığız biz 😊
Mutlulukgeldi SumeyyaMete sence nasil bir supriz yapim eşime aksam gelcek sabhtan beri bana cinsiyetini söyle diyo ama ben aksam ogrneirsin diyorum😁
Mutlulukgeldi Mutlulukgeldi yada cinsiyeti değişirmi yani yanılma olabilirmi dhaa 15 haftalık ya ondan dedim😊
SumeyyaMete Mutlulukgeldi bence bitane pembe emzik al mumlarla süsle pasta yaptır ay bilemedim 😘😘☺️☺️❤️