zeynonunannesiiii Sat 3 Eylül doktor 9 Haziran dedi doğumu sizin kaçıncı hafta size ortalama ne dendi
siyaahiini zeynonunannesiiii 21+2 günlük 5 Eylül sat 11 Haziran doğum ama tabi normal doğumsa bu tarıhın öncesi ve sonrası olabılır o tarih tutmuyor normal doğumda
Nill_ 22+5 iz şuanda normal doğum olsa 1 haziran ama sezeryan olacagı için 16-23 mayıs arası olacak dedi. Son adet tarihim 26 ağustos bu arada.
ucpprensesannesii27 zeynonunannesiiii ilk kızım som adet 8 Eylül dü beklenen doğum tarihi 15 Haziran di sezaryen olduğu için 8 Haziran da doğdu bu kızım da da son adet 14 Eylül doktorumuz 13 Haziran dedi doğuma ama yine sezaryen olacağı için 8 Haziran bekliyorum
zeynonunannesiiii ucpprensesannesii27 ayyyyy sende benim gibi olmuşsun benimde iki bebeğimde Eylülde oldu Haziranda doğdu kızım ikinciside haziran ikizler annesi olmak ekstra zor 😂
ucpprensesannesii27 zeynonunannesiiii aksine benim kızım çok uysal akıllı melek gibi yaramazligi yok uyku düzeni var yormuyor çok şükür ikinci kızım temmuz doğumlu aralarin da bir sene var o da aynı şekilde uysal akıllı yormuyor umarım üçüncü kızım da böyle olur 😄😄
TugbaZmn zeynonunannesiiii bat 1 Eylül 21+6 normal doğum 7 ile 15 Haziran görünüyor erken gelmezse o zamana gelecek inşallah 🙏🏼🤣
elifilhan_kara 13 eylül son adet 20+1 günlüğüz şuan 18 haziran tahmini dogum :-D kurban bayramı tam artık öncesine sezeryan günü alacagız bakalm