CanselBoydas Arkadaşlar merhaabaaaa☀️🎉 Kızım Güneşin doğumuna çok az kaldı, doğum çantası hazırlayacağım ama neyden ne kadar koymam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuzzz,🎉☀️
Sehertymz CanselBoydas merhaba canım ben 37+5 deyim bitti çok şükür haziliklarim artık kızımızın gelmesini bekliyoruz .kış bebeği olacağı için biraz daha dikatli olmak gerekiyor . Ben 5 tane bebek için 5′li takımdan koydum 5 tane uzun kollu zıbın koydum herkes soğuk olur diyor Pisik kremi Göğüs ucu kremi Sezaryan olacağım için hemen sütüm gelmezse diye mama biberon koydum+emzik 30 tane çocuk bezi Alt açma Islak mendil Kendim için 2tane pijama takımı Terlik Yedekte bı alt pijama İç çamaşır 3 er tane .corap Hastaneden çıkarken giyebileceğim üst baş Hasta bezi veya ped 3 tane kalın bebek battaniyesi Muslin ve normal battaniye ekledim Şuan aklıma gelen bunlar çekim falan yapmayacağım için ekstra başka bı şey koymuyorum . Rabbim hepimizin sağlıcakla yavrulamizi kucagimiza almayı nasip etsin
aysegullozdm CanselBoydas canım ben cumartesi günü doğumum olucak Allah nasip ederse 🥲Kendim için kolsuz yelek 4 adet Kilot İki atlet İki çorap Terlik Çarsaf yatak için Ped Havlu kağıt Havlu el yüz için Bebiş için de 🥰 Hastane çıkışı 15 adet bez Çıtçıtlı atlet üç tane Üç takım ayrı alt üst kıyafet Üç çorap Eldiven Şapka Ağız mendili Pişik kremi Emzik Alt açma örtüsü ıslak mendil Yelek koydum 🥰🥰
Rvzaa Bende bugün yıkadım utuledim hazırladım bavulu kapatmadim eksiklerim var daha 4takim bebek için koydum herşeyiyle 2takimda kendime koydum