Sermec27 Ketenprensess evet cogu yüksek duruyor maalesef acliklarda tokluklarda insülin yazabilir doktor
minik_kurabiyeee Ketenprensess evet maalesef bazı açlıklarınız yüksek ve tokluklarınızın hepsi yüksek diyete uyuyor musunuz ? İnsülin başlanır büyük ihtimalle
ikiminikannesi_ Ketenprensess benim tokluklarim iyiydi ama acliklarim buna yakındı hemen insulin başlattı insulinden kokrmayin rahatliyosunuz az degerleri görünce böyle stres
drya_slmz Yediklerinize dikkat ediyo musunuz ona rağmen mi böyle yoksa normal yemenize devam mı ediyosunuz bende de şeker varda merak ettim
Ketenprensess drya_slmz pilav yediğimde 198 buluyordu onun dışında normal beslenmem meyve hiç yemedim beyaz ekmek 1 dilim gecmedi
Ketenprensess minik_kurabiyeee diyet yazmadı 1 hafta takip edelim dedi.hamur işi tuketmeneye çalış dedi yemedim zaten tatlı arada canım cektiginde beyaz ekmek 1 dilim.princ yediğimde 198 gördüm dolmaya koymuştum bulgurla karıştırıp birer bardak ona rağmen çok çıktı.yine yemiştim sade pilav 5 kaşığı geçmedi.
minik_kurabiyeee Ketenprensess canım tatlı beyaz ekmek pirinç patates nişasta beyaz un bunlardan bizim tamamen uzak olmamız gerekiyor ki bulgurda şeker yükseltiyor yani senin tamamen diyete uyup beslenmen gerekiyor eğer diyet dışı beslenirsen yüksek çıkması çok normal ve bu değerler gerçekten çok yüksek 😏 kaç haftalıksın mesela bir kaç gün diyete uyarak beslen bakalım bu kadar yüksek çıkacak mı
OguzMoms @“Ketenprensess”#p31283001Malesef çok yüksek sonuçlarınız pilav ve beyaz ekmeği zaten direk kesmeniz gerekiyor
Semoski Yüksek çıkmış açlık sınırı 95 tokluk sınırı 145. Un pirinç basit şekerler yemeyin. meyve porsiyonuna dikkat ederek (bir porsiyon meyve=yarım muz örnek) yiyin
Ketenprensess minik_kurabiyeee 26 haftalık gebeyim.diyet vermedi 1 hafta seni gozlemliyelim dedi.dahiliyeye gittim bu arada meyve yemedim
drya_slmz Bir dilim beyaz ekmek yemek bile çok yükseltiyo tam buğday yükseltmiyo onu tüketin bir de ara öğün yapın maalesef biraz yüksek değerleriniz umarım diyetle düzelir
minik_kurabiyeee Ketenprensess hmm anladım gözlemleyip ona göre diyet falan yazacak o zaman geçmiş olsun canım şeker çok zor 🥲
Semoski Ketenprensess bende bugün 3 dilim tam buğday ekmeğinden tost yaptım 110 çıktı tokluğum inanamadım ama geçen 1 dilim beyaz ekmek yeme gafletinde bulundum 180 lere çıktı elim ayağım yandı hep. 1 dilim beyaz ekmek doyurmuyor bile düşünün değmez şeker fırlatmaya
minik_kurabiyeee Ketenprensess sebze balık köfte tavuk et yoğurt süt kefir 8 aydır bunlarla besleniyorum 🥲
Kevserehdhd Pirinc patates beyaz ekmek kesinlik tüketme meyve ye ara öğünlerde yanında yoğurtla bide kofte sebze tavuk balık bunları ye canm diyetle düşer şeker ben dikkat edince düşüyor etmeyince yükseliyor doğuma kadar dikkat edicez
Ketenprensess Semoski beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum o bile doyuruyor brokoli haslıyirum havuç bugün öyle yedim ha 2-3 çatal makarna😂😂