melekdgdln Kızlar bikac gündür cok hastayım bu aksam acile gittim ve cok fazla geniz akıntım oldugunu soyledi doktor. Agumentin yazmıs hamileyken kullanan var mı
haticealg melekdgdln bunu veren doktora hamile olduğunu söyledin mi bende çok fena grip oldum hiçbir şekilde bişe veremeyiz ılık ballı süt ıhlamur yada parol için dedi doktorum hamileyken ilaç kullanmak biraz riskli ama doktorun onayladıysa bişe diyemem
Egei Ben 7 haftalık hamileyim. Dünden beri genzim boğazım yutkunamıyorum kötüyüm. Böyle hasta olunca ne gibi şeyler yapıyorsunuz azıcık iyi hissetmek için? Pastil kullanmak serbest mi ? Ya da rahatlatmak için boğazımı ne yapabilirim ?
Zeynep1121 Egei ıhlamur bir de nane limon çok iyi geliyor partili bilmiyorum kuzum ama sıcak tut boğazlarıni geçmiş olsun 🙏
Hacer8 Egei bnde aynı sekildeyım haftamızda cok yakın bana agumentın yazdı bn konuşamıyorum bıle öyle kpladı boğazımıı efeksıyon
Zeynep1121 @“melekdgdln”#p31282832bende çok kötü olmuştum kullandım çok iyi geliyor kuzum kullanabilrsin hemen kaldırıyor