Seydoss Kızlar merhaba biz son haftalarımızdayız oglusumuzla genelde herkes erkek bebekler 40. Haftaya kadar bekliyor diyorlar sizce öylemi ne kadar doğru ne kadar yanlış erkek bebise hamile olup erken normal 38 37. Haftalarda doğum yapan varmı aranizda
Cceylann01 Seydoss bence cinsiyetle alakası yok ben kızımı 41 haftalıkken doğurdum hatta gelmiyordu dr dogumu başlattı
Zeynooooooo Seydoss evet canim ben görümcem 3erkek annesi 3üde 38de doğdu ben 2kiz annesiyim kizlarim 42 ve 40 haftasinda doğdu bence dogumun kiz ya erkek olmasiyla bir alakasi yok
Seydoss Cceylann01 banada herkes kız bebekler erken doğuyor erkek bebekler geç doğuyor diyor benim sabrım pek yok 😂
Ebruatlas Seydoss bilemiyorum kızim tam 38 +0 da doğdu suyum gelmisti buda oğlum suanlik bişi yok gibi duruyor 1 hafta önce ağrım felan çoktu şuan daha rahatladım nedense gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla sizinde öylemi
Seydoss Ebruatlas benim ilk hamileliğim şuan 36. Haftaya yeni girdik doğum belli değil henüz ama umarım çok bekletmez diye umuyorum 😅
bkt_bll3 Seydoss ilk oğlum 42 haftada doğdu devlet hastanesine gidiyordum bekledik normal doğumu ne sancı var ne açılma en sonunda karar verip.sezaryana aldılar beni ikinci oğlum da da 36 haftalık doğdu çünkü nts de 100lerde san çim çıktı ama ben hissetmiyorum hemen sezaryena aldılar
Seydoss bkt_bll3 ay ilkinde çok beklemişsiniz maşallah bende devlet hastanesine gidiyorum inşallah o kadar bekletmezler
Nnoktaa Seydoss tam 38 de doğdu oğlum. Üstelik hiç beklemiyordum. 30 aralık gecesi bi anda suyum geldi. 31 aralık sabahı doğum gerçekleşti 😂
Seydoss Nnoktaa 1 gün daha bekleseymiş tam yılbaşı bebisi olacakmismis 😅 ay kimliğe nasıl geçirdiniz 1 günden yaş kaybı olmasaydı bari
Alpsmommm Seydoss 39+4 de normal doğum yaptım oğlumu bakalım bu 2 hamileliğim bu kaç haftalık doğacak şuan 12+3 olduk
bkt_bll3 Arzuanne kilosu çok dendi canım birde kanala kafa sıkışmış yukarı ya kaldırmış kafasını hemen ertesi gün sezaryen aldılar
bkt_bll3 Seydoss aynen canım çok bekledim neredeyse hergun hastanedeydim yuruyemiyorumdum artık 42 haftalık çok uzun süre gercekten