dilek_turkan_14 Kaçıncı haftada bakılıyor altdan muayeneye ve hurma ahudu çayı içebilir miyim artık siz kaçıncı haftada başladınız 🎀
Gulays dilek_turkan_14 37 de bakılıyor cnm bende 36 yım ama yakın vakit sezeryanli olduğumdan yeniden sezeryan günü aldım 13 gün kaldı içmeye başlamak için bana sorarsan erken ama tabi tercih senin
Fnen dilek_turkan_14 ilkinde 38. Haftaya kontrole giderken doktor suyumun az olduğunu söyledi ve Altan muayene etti ben öncesinden hurma vs yiyordum ama etki etmedi hiç bunda 36+6 yım ben yiyorum hurma gebeliğim süresince de sakınmadım şimdi de günde 3 tane yiyorum artık daha da artıracağım
buket07 dilek_turkan_14 ay bende an itibari ile 36+0’ım aynı olduğum kişileri görünce çok heyecanlanıyorum 😂😍
Bidikim1 Biz de saat 12’yi geçtiği için 36+1 olduk hurma yemeye başlamadım daha korkuyorum erken gelir diye 🥲
dilek_turkan_14 Bidikim1 bende korkuyorum bi yandan da geç mi kaldım diye endişe içindeyim kızlarıma danışayım dedim 😇🥳
Gulays dilek_turkan_14 rica ederim bende 37+3 de filan başlarsın içmeye ve yemeğe zaten 37+3 den sonra artık 38 kabul ediliyor korkun olmaz riske atma bence
Gulays dilek_turkan_14 çok güzelmiş isminiz adıyla yaşasın ins bizim abimiz Ece istedi babamız yağmur dedi oldu yağmur Ece 18 aylık oğlum kardeşine isim seçti 😭
dilek_turkan_14 Gulays maşallah Allah bağışlasın oğlunuzu sizin adınız da çok güzel uymuş ikisi de sağsalim kavuşuruz inşallah 🤲