ikincibebegimiistiyorum sacmalamakizim Hiçbir belirti yok. Sürekli kendimi dinliyorum ama cık yani zorla bile olmuyor 😂 ilk çocuğum 1 yıldan fazla deneme sonunda olmuştu, o yüzden kendime öyle bir süre biçtim. Kür yapıyolarmış, okuyorum buradan. Belki onları denerim ilerleyen zamanlarda. Artık nasip.
sacmalamakizim ikincibebegimiistiyorum En kısa zamanda hamile kalırız inşallah, ama ben kızıma hamile kalabilmek için, ilişki sonrası belime yastık koyuyordum, doktorlar da öneriyor ama hiç denemedim bu sefer 🥲
ikincibebegimiistiyorum Prmdkanneee Ay çok geçmiş olsun. Hayırlısı buymuş demek, en azından vücut hamileliğe hazırlanmaya başlamıştır. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
ikincibebegimiistiyorum Ebru1234 Haha sorma kendini hazırladı, şimdi de beni hazırlıyor. Aklımda yokken soktu aklıma sıpa 😂
MelodyFairy Eminexxx takvime göre bugün olmam gerekiyor ama düzensiz de oluyorum 8 inde kan vermiştim negatifti beklemedeyim
sacmalamakizim Eminexxx Benımde 15 bu ay umudum vardı, ama sanırım negatif çikacak ilk kez denedik 2. bebiş için, içimden bir ses negatif diyor, ne zaman ümitli olsam hep negatifi gördüm 😢
Eminexxx Prmdkanneee benim kardeşim dün test getirdi illa yap diye güya adetimin geçmesini bekliyecektim hayır dedim ısrar etti yaptım çok silik bir çizgi çıktı