rumeysa_mom @sacmalamakizim bu arada canım az önce annem söyledi takviye edici gıdalar varmış hem erkek hem kadın için onları kullanınca hamile kalınıyormuş bende bu ay bir beklim olmazsa onlardan kullanacam bizim mahallede bir abla kullanmıştı bir ay kullanmış hamile kalmış 8 yıldır çocuğu olmuyormuş diye
rumeysa_mom sacmalamakizim yok canım bitkisel değil sana burdan resim atayım mı sende bir bak araştır istersen
97-Mucize Selam kızlar benim 2 gün kanamam oldu bugün bitti daha önce hiçbir zaman böyle olmamıştı bilgisi olan var mı? 2 gün gecikti reglim test yapmıştım negatifti sonra regl oldum 7 gün sürerdi hiç şaşmazdı niye böyle oldu ki
Eminexxx 97-Mucize canım bazı gebelikler testle çıkmaz benim yengem öyleydi testte çıkmıyordu kan verince çıkıyordu gelen kanaman nasıldı normal adet kanı gibi miydi
97-Mucize Eminexxx ilk gün her zamanki gibi ağrılı sancılı fakat geldiği dakkadan itibaren Allah Allah bunun rengi niye böyle falan içimden geçirdim yani akşama doğru arttı pıhtılı falan ertesi gün kesildi. Daha önce böyle olmuyordu yani bekarlıkta da hiç olmadı iki günde bittiği
Eminexxx 97-Mucize bence bir doktora görün canım benim başım da öyle geldi adet oldum 13 gün sonra 5 gün adet gordum doktora gittim iltihap ve küçük bir kist oluşmuş dedi tedavi gördüm bitti çok şükür
rumeysa_mom sacmalamakizim aaaa üzülme güzelim illaki bir gün olur ben daha olmadım dua et bana olur mu 🌸🥰
sacmalamakizim rumeysa_mom Yaa inşallah senin vardır, birde dün bayağı gezdim test aldım iki tane, eve geldim bir baktım kanama😂 neyse hayırlısı olsun.
rumeysa_mom sacmalamakizim inşallah kuzum sağlık olsun elden birşey gelmez 🌸 bende rüyamda adet olduğumu gördüm inşallah olmaz böyle birşey 😅
sacmalamakizim rumeysa_mom Rüyada kan görmek zaten, rüyayı bozarmış canım, inşallah adet olmazsın, şanslı olsam annem beni erkek doğururdu, o yüzden hiç şanslı bir insan değilim. 😂
rumeysa_mom sacmalamakizim evet canım var yaptım negatif çıktı 😟 erken gebelik yaptım hemde çıkmadı bekliyorum bakalım ne olucak ☺️
Eminexxx Ben yarın tekrar kan vericem kızlar dua edin bana inşallah derecem.saglikla ilerlemiştir yarın güzel sonuç alırız inşallah hepinizin duasına ihtiyacım var