Arenimoo amayinedeiyiilerledim Kontroller de Ne diyorlar peki canım Bende 7+5 Mesele bende önceden geçirmişim avidite 0.91 çıktı benim yüksek Ama korkuyorum yine de benim ki Cmv olan ona çok önemli diyorlar
amayinedeiyiilerledim Arenimoo gebelik rutin kan idrar testleri yapılıyor ilk haftalarda. Kadın doğum doktorum fark etmişti. O şekilde öğrendik. Avidite yüksekse korkmayın Allah’ın izniyle. Cmv de evet çok önemli ama o farklı toksoplazma farklı
Suzan_uzuner Gonca29 gebelikte istenen bulaşıcı hastalıklar testinin içinde vardı bende pozitif çıkınca bi test daha istediler
amayinedeiyiilerledim Gonca29 gebelik rutin kan idrar testleri yapılıyor ilk haftalarda. Kadın doğum doktorum fark etmişti. O şekilde öğrendik. Avidite yüksekse korkmayın Allah’ın izniyle. Cmv de evet çok önemli ama o farklı toksoplazma farklı
Gonca29 amayinedeiyiilerledim teşekkür ederim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size ve bebeğinize
amayinedeiyiilerledim Suzan_uzuner siz kaç yaşındasınız o halde 🤔 bence alakası yok. Yaş riski daha ilerki yaşlarda ortaya çıkıyor diye biliyorum
Suzan_uzuner Suzan_uzuner amayinedeiyiilerledim bugün doktora gittim bebek haftasına göre küçük dediler 7 haftalık hamileyim bebek 5mm dizinde öyle mi olmuştu acaba tokzoplazmadan mı etkilendi
amayinedeiyiilerledim Suzan_uzuner hayır bende gelişim geriliği görülmedi. Doktorunuza sordunuz mu.? 1 hafta geri ve ileri olması sorun olmuyor diye biliyorum.