Maybaby Kızlar son dönemde Lina Asel vs çok kullanıyorlar nerdeyse çevremde doğan bebeklerin çoğu aynı isim😅 Enfal hiç yok çevremde dini isim olmasına dikkat ettim içime şuan çok sindii enfal 😍🌸 Siz bebeklerinize hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz
asell13 Maybaby Aden Mila ismine karar verdik ama eşim hep Mihrimah Sultanım diye seviyor 😅 herkes Mihrimah Sultana o kadar alıştıki Aden Mila kimsenin aklına gelmiyor 😂😂
Hamisbayan Maybaby enfal diyince amiiğnn diyen kız aklıma geliyor yaaa 😅😅 sevgilisini telefonuna enfal63 diye kaydetmiş enfal suresi 63. Ayeti anlamını beğenmişte heryerde anlatıyordu direk aklıma o geldi🫣😂
ASE6154 Maybaby Enfal in anlamı savaş ganimeti demek Enfal suresi de bu konuyu anlatıyor biliyorsunuzdur zaten ama bana isim olarak pek güzel gelmedi. Tabi en güzelini siz bilirsiniz 😊
Maybaby Hamisbayan 😂😂😂evet oda var tabi ama benim daha evlenmeden önce niyetim vardi birde 3 sene önce davetiyemde ayeti yazdırdım anlamı özel 20 sene sonra davetiyemizde görse kızım anısı olduğunu anlayacak🙈
gokyuzununogrencisii Maybaby çok güzel isim, öğretmen arkadaşımin adı da enfal🌸😊 enfal suresi de var bu arada bilmeyenler için