Semrabaris Haftalık bu gün ultrasonda bebek yine ters duruyor 40. Haftaya kadar düzelirmi acaba 3200 gram şuan da son günlerde donermi hissedilebilir mi acaba?
Birikrabirsusam Semrabaris 35+4 haftalığız 2 aydır bebeğim yan duruyo hala doğum pozisyonu almadı doktor perşembe gel eğer yan duruyorsa sezeryan a gün vereyim dedi. Bakalım perşembe gün ne diyecek doktor
Miraykader Semrabaris 33haftasın da benimde tersti ve şimdi 38 oldu bakacam dönmüşmü ama bir egzersiz yapmaya başladım inşalah döner benim ve sizin kısacası hepimizin🥰
asltprk24 Benimde 36+1 bebeğim ters . Dönmesi için özel bir şey yapıyor musunuz ? Doktorum 37 ye kadar dönmezse 38 de sezeryan yapıcaz dedi ben beklemek istiyorum ama bebeği tehlikeye atmaktan korkuyorum sizin doktor tavsiyesi nedir
Semrabaris asltprk24 ben 37 de gittim tersti doktor takibe aldı 40. Haftaya kadar 38 de gittim düzelmişti senin doktor neden acele ediyor
Emmiz Benim bebeğim 28haftadan beri baş aşağı ilk kez 3cu gebeliğim hiç dönmedi sezeryanim zaten yani hiç bi şey yapmadık çocuk nasıl rahatsa öyle duruyor mus
Busbusd1 Hatice4270 ben 36 haftalıkken gittiğimde dönmemişti doktorum daha döner demişti sancım tuttu 38+6 hastaneye gittiğimde dönmüştü o günde doğum yapmıştım bence döner ya
Semrabaris nih benim döndü vala Çarşamba günü yine gidecem zaten doğuma 6 gün kaldı bebek hareketli yine donermi bilmiyorum
Hatice4270 Busbusd1 bende şu an aynı durumdayim 36+1 haftaliginiz hala dönmemiş yeri daraldığı için dönmeme ihtimali yüksük dedi