Biranneferide kiz bisi diyim bende 😂 yani bende bi 4 5 tane cocuk istiyorum rabbim izin verirse esimin ailesi kalabalik e benim ailemde kalabalik aliskinim kalabalik bi aile olmasian o yuzden kendi ailemde kalabalik olsun cok isterim bide mesela dogumum zor gecse de hamileligim zor gecicek olsada (suan da hic bi sorunumuz yok cok rahst hamilelik geciriyorum cok sukur) ben yasadigim acilari unutan biriyim yani aci cektigim biseyde aci cektigimi unutmasam bile aman nolcak olcak bitcek kafasindayim nen kendime de diyorum hep boyle seylerde cok duygusal bakiyorum gerek var mi buna acaba diye sorguluyorum iendimi ama ama dedigin gibi evlat cok baska bisey, anne olmak cok cok baska bisey. Bence dunyadan en guzel meslek annelik baska hic bisey degil 💙💙 benek isteyimde olmayanlari o kadar cok iyi anliyorum ki elimden inan ki bisi gelmiyo keske sihirli bi degneyimiz olsa onlarim kalbine dokunabilsem 🤲🏻 rabbim isteyen, en cok da hak edene versin insallah 🤲🏻🤲🏻 maalesef televizyonda orda burda giruyoruz dgorup cope atiyolar onlar gercketen doguramamali. Hak etmiyolar boyle gizel duygulari. O yuzden gercketen isteyen ge hakedene nasil etsin rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻