Cansucan eminece93 ben Seval pataya gidiyorum ilk gebeliğimdede ona gitmiştim ama orda doğum yapmadım çünkü farklı ildeydim o zaman şuan ona gidiyorum zaten Seval hocayı iyi biliriz çok iyidir birtanedir çok anaçtır anne gibi şefkatli ilgili o kadar tatlı ki anlatamam tanımanız lazım ve çok başarılı Tabiki ablam 2 çocuğunu onda normal doğurdu yengem ve kuzenim çocuklarını onda normal doğurdu ve tavsiyem üzerine çok samimi arkadaşım onda sezeryan oldu herkes çok çok memnun doğum sonrası bile herkes çok seviyor onu çok iyi bir doktordur kesinlikle tavsiye ederim derdinizi bile önemser konuşur ki bu gebelikte çok önemli asistanıda çok iyi
eminece93 Cansucan telefonunu veriyor mu birsey olursa yazabiliyor musunuz mesela ? Benim riskli biraz tüp bebekle oldu henüz 7 haftalik tecrübeli birini arıyorum beni bebegimi önemseyecek, doğuma gelmiyor yazmışlar kadinlar kulübünde sezeryana zorluyor yazmislar seval hoca icin korkmustum
Cansucan eminece93 tabii veriyor istediğin zaman ulaşabiliyorsun hiç problem yok ben istemeden asistanı kendi verdi zaten yani inanmayın şöyle şeylere bazı insanlar biraz abartabiliyor bizim ailenin doğum doktoru resmen nasıl gelmez bir doktor doğuma ablamın 2 çocuğu normal doğdu onda 2017 ve 2020 yılında dediğim gibi kuzenim yengem arkadaşım herkes çok memnun zaten çok anaç bir kadın ayrıca normal doğum esnasında sizin açılmayı beklerken bazen saatler sürüyor bu yanınızda hemşireler ve ebeler oluyor sürekli doktor ara ara gelip açılmana bakıyor doğum başlamadan zaten orda oluyor bu her hastahanede böyledir yani baştan sona kadar hiçbir doktor saatlerce başında beklemez sancı esnasında yani gönül rahatlığı ile tavsiye ederim zaten tecrübeli bir doktor yaşıda çok genç değil bence memnun kalırsınız deneyip görmek de fayda var
littlechick Esfd Kaçıncı haftadan sonra renkli veriyor bende kendisine gidiyorum 11+5 iz henüz daha renkli göremedik 🥹
eminece93 boraninannesi_ ben doktorsuzum evim hemen hastanenin 10 dk uzaginda seval ve zuhal hocaya gitmedim bir tek diğerlerini deneyimledim kötülerdi. Nasil biri zuhal hoca ? Numarasini veriyor mu
Candanustun Bahçelievler medipolde Nejla hanim hayatta gitmem eltimin dr idi, sezeryan gunu verip sonra izne çıkmıştı acil gittik telefonlara bile cevap vermedi Derya hoca sağolsun doğuma girdi. Fiyatlar hakkında bilgisi olan varmi? Sordunuz mu hiç?
Tugcev yeniannna34 Bazı klinikler mail olarakta atıyor fotoğrafları. Medipolde böyle bir imkan var mı acaba?
littlechick yeniannna34 Bahçelievlere gidiyorum bende bidaha gittiğimde 16 haftalık olucaz inşallah verir o zaman banada doktorum🥹
yeniannna34 littlechick İnşallah verıyordur bu gittiğim profesör doktordu cihazı baya oyıydı sankı dıgerlerıne göre sizin nasıl bilmiyorum ama Bahçelievler güzel hastane cıhazıda ıyıdır 😊