Burda sürekli doğum hikayeleri okurdum bana da nasip oldu şükür 38+5 de doğdu oğlum ikindin saat üç buçukta oldu kısa bir şekilde anlatacağım çünkü hastanedeyim ve ağrılarım var kızlar öncelikle nişanım geldi iki gün önce pembemsi bi renkte daha sonra valizimi kontrol ettim duşumu aldım yemeğimi yedim üstümü değiştirip eşimi aradım ve hastaneye gittik sancılarım düzenli gelmeye başlamıştı hastaneye geldiğimde açılmam 1 cm di ve düzenli sancılar vardı ama asıl sorun şuydu ki benim suyum gelmiş ve ben fark etmedim büyük ihtimal nişandan sonra duşa girdim o sırada geldi geç kalmadan hastaneye geldiğiniz iyi olmuş dedi doktorum çünkü su gelişinden en fazla 24 saat sonra çocuğun doğması gerekirmiş yoksa enfeksiyon kaparmış hastanede bugün 2. Günün dün öğlen 2 de geldim ve sabah 7 ye kadar kendi sancılarımı çektim ama açılma 2 cm den fazla olmadı doktor suni sancı verdi sabah yedide ve ikindin üçe kadar suni sancı çektim hiçbir şey yedirip içirmediler çünkü sezeryana alınabilirsin diye o kadar zordu ki hem sancı çekip hem aç kalmak insanın kuvveti kalmıyor ikindin 3 oldu ve açılmama bakıldı 3 cm olmuş rahim o kadar sancıya rağmen açılmamış doktor hemen geldi rahmin açılmıyor daha fazla çocuğu bunaltmayalım deyip sezeryana aldı o kadar çok korktum ki ama hiç beklediğim gibi kötü ve korkunç geçmedi belden iğne yapıldı hissetmedim bile çünkü hayla sancı çekiyordum daha sonra beş dk içinde bebeğim doğdu bebeğimi alıp muaneye götürdüler beni de dikmeye başladılar hiç hissetmedim 40 dk sonra ben çıktım gelir gelmez sütüm geldi bebeğimi emzirdim başta zorlandım çünkü göğüs ucum çıkmadı sonra emdikçe çıktı şimdi daha ilk yürüyüşü yapmadım ve hayal yemek yemedim bi saat sonra ilk yürüyüşümü yapacağım sondam çıkacak ve sıvı şeyler yiyip içeceğim bebeğimi emzirdim ve yanımda uyuyor inanın bana bebeğinizi kollarınıza alınca herşey unutuluyor ben iki gün sancı çektim onun acıları bile unutuldu rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşun bebişlernize