Leyla39 Arkadaşlar tüpleri baglatinca tekrar açabiliyor muyuz? Aramızda var mı öyle yapan arkadaşlar?
Gulays Leyla39 tekrar açılabilen yöntemlerde var ama ilerde illa çocuk istersen tüp bebek de yapılabiliyor Muş bende yaptircam dr.umla görüştüm daha düşünmem zaten bir oğlum var bir de kızım olacak Allah nasip ederse 13 gün sonra bende baglatcam
Leyla39 Gulays bende düşünüyorum. İşte birazda çekiniyorum. Yapacağım kadar değil bakacağım kadar çocuğum olsun istediğim için bağlamayi düşünüyorum. Spiral ve doğum kontrol hapı çok yan etkileri var deniliyor.
Gulays Hazalaskin ya evet öyle belki ama ben sağlık olarak çok iyi değilim ve yaşımda artık küçük değil 36 oldum ve bu yaşta şeker tiroit ve dahi bir çok hastalığım var her gebelik benim için bir risk bu sebepten farklı biraz
Gulays Leyla39 canım benim spiral bir risk aslında bağlatmak ta bir risk buna rağmen hamile kalan kişiler varmış ben kararlıyım cnm dr.umla da görüştüm tüplerin kesilip sonra tekrar bağlanarak yapıldığı işlemi istiyorum ben bir çok çeşidi varmış en guvenlisi bu gibi geldi
Hazalaskin Gulays özel durumlar ayrı ablamda emboli hastası ve bir çok hastalığı var doktor gebe kalırsan ölürsün dedj bu gebeliği çok zor geçti henüz doğum yapmadi sağ salim doğurur inşallah da oda baglatacak. Ben sağlık problemi yokken demem istedim belki Allah korusun doğum yapması gereken bı hastalığı olabilir yada bebeklerini kaybedebilir yada çocuklara kardeş gerekebilir kordon kanından çok hastalığa şifa var gibi gibi canım 🫶 @Leyla39
Leyla39 Gulays evet bugün bir yerde daha duydum bağlatmadan sonra gebe kalındığını. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😊
Leyla39 Hazalaskin sağlıkla kucağına alsın inşallah 🤲. Haklısınız işte bir araştırma içine girdim. En azından bağlatmış ya da bağlayacak annelerden fikir almak istiyorum.
Gulays Hazalaskin yok kuzum tepki değil çok haklısın özel durumlar olabilir ileriki zamanlarda buna da tüp bebek gibi bir çözüm var Allah yaşatmasın kimseye ins
Hazalaskin Leyla39 doktorunuz sizin için en sağlıklı olanı söyleyecektir. İnşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz olanlara ömür versin 🫶
H1tce2 Bende bağlatmayi düşünüyorum kafam karıştı az önce biride baglattiktan sonra birinin hamile kaldığını söyledi bende burda yerimi alayım bakalım kimden ne çıkacak arada benide etiketleyin kızlar