Nazlicannnnn Kızlar 16+4haftadayim felaket şekilde gaz sancısı var kramp giriyor iki büklüm oluyorum sizde de oluyor mu neler yapıyorsunuz olduğunda
Beybitooo Nazlicannnnn ay ben felaket çekiyorum gaz sancısını 12.hafta ama karnımda top gibi sertlik oluyor resmen gaz birikiyor üşüttüğüm için mi oluyor anlamıyorum
Hazall23 Nazlicannnnn yürüyüş iyi geliyor canım. O haftalarda ne yazık ki gaz sorunu kaçınılmaz. Ama azıcık sıkın dişinizi bitecek 🙏❤️
Mrvizmrli Nazlicannnnn çekilmemiş tane kimyonu kaynatıp iç canim gaz sancisina birebir bulabilirsen tane rezenede kaynatip içmek karın ağrısına sanciya iyi geliyor bizde yeni doğan bebeden büyüklere kadar herkese içirilir iyi gelir
Gyulche Nazlicannnnn ben de hamileimin basindan beri bu gaz sancilarini ara ara yasiyorum yemeyi azaltim az yeyip sik yiyorum yemeklerde kimyon tuketiyorum gaz olmasin diye ama oldumu ne de yapsam ise yaramiyor
Nazlicannnnn Beybitooo inan bende anlamıyorum çok kötü oluyorum uykumdan uyandırıyor resmen kramp girdi mi
Almeda Ya bende kramp değilde sancısı oluyo gaz resmen dolaşıyo lavaboya gidiyorum bir türlü çıkaramıyorum benimde karnım top gibi şiş oluyo ayaklarımda çorap çetik giymeyen ben çetiksiz dolaşmıyorum yine de nerden soğuk alıyorum bilmiyorum
Esss09 Nazlicannnnn 9 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var doktor normal olduğunu söyledi ama kıvranmaktan uyku haram oldu bana da
Nazlicannnnn Esss09 banada öyle uykularım bölünüyor yürüyüş de yapamıyorum serklajliyim kendimi sıktım biraz lekelenme oldu