Gozdecaner Minigiim-vebenn52 her emzirmeden sonra gogsunuzu temizleyip göğüs pedi kullanırsanız böyle bir sıkıntı yaşamazsınız 🌸
Pinklove Minigiim-vebenn52 Her gün kokulu duş jelleri ile yıkamanmak sadece çözüm. Parfüm, deodrant kullanılmıyor malesef emzirirken
Minigiim-vebenn52 Gozdecaner göğüs pedi kullanıyorum ama göğüs altında da ter kokusu oluyo sanırım ya anlayamadım emzirme öncesi de mecbur yıkıyorum 🤦🏼♀️
Gozdecaner Minigiim-vebenn52 emzirme sütyeni veya rahat edemiyorsanız onunla kokususz bebek pudralari var göğüs altınıza duştan sonra kurulayip sürerseniz terleme olmaz doğum sonrası vücuttaki ter kokusu biraz farklı oluyor o rahatsız ediyor olabilir sizi
elmaelmaelma Göğüs pedi kullanıp sık sık değiştimeniz ya da göğüs kalkanı kullanıp sızan sütü orada toplayıp onu da sık sık boşaltmanız gerekir. Kıyafete bulaşması halinde illa ki leke ve koku yapıyor.
Minigiim-vebenn52 elmaelmaelma ped kullanıyorum ama beze mi geçsem dedim ya kalın bez koysak daha iyi çeker sanki akıntıyı pedde hemen kayboluyor 😂🤦🏼♀️
elmaelmaelma Minigiim-vebenn52 avent kullanmıştım ben. Gayet iyiydi. Belki markadan dolayı farkediyor olabilir emiciliği.