Tuba25 Bebek bezi olarak ne önerirsiniz acaba yenidoğan için hangisi daha uygun olur ve ilk etapta kaç tane gider 😊
Baharoloji Tuba25 bize sleepy çok pişik yaptı prima dan başka kullanamadım 3 aylıktan sonra goon a geçtik en iyisi prima premium geldi bize ancak doğal değil goon alternatif olabiliyor
Rgmss Ben cok arastırdım ❤️ baby turco sleepy ve goon dan cok memnun olanlar var etrafımda, ılk etapta sleepy kullanarak baslayacagım 🌸
Tuba_a Tuba25 168 adet 1 numara bez kullandım sonra ki ay 2 numara kullandım. 1 numara 1 aylık kullanım için yeterli çok çabuk büyüyorlar çünkü
svdmm16 Tuba25 molfix, minies önerim fiyat performans ve içerikleri temiz. Baby turco sleepy kağıt gibi kendim olsam kullanamam bebeğime de kıyamadım
Hazal966 Tuba25 ben goon aldım stokladım malum bez fiyatları da diğer herşey gibi sürekli artıyor:) 1 numaradan 3 paket 2 numaradan 4 paket gibi aldım. Günde 10 defa alt değiştireceğimi hesap ederek:)
ikiprensannesi53 Tuba25 valla suanlik tüm markalarda şikayet duyuyorum 2 bebeğim var 2 bebeğime de prima kullanıyorum bebeklerimin üstü temiz ve kuru oluyor hep