Mervepera Mira1604 medicana önder kaplan a gidiyorum 2 kez dogum için Livde seher hocayı öneririm belki izinde olmasa ona giderdim çok kanım ısınmıstı gittiğimde ve işini severek yaptıgını çok ama çok belli ediyor ponçik biri😍 Önder hocada süperdir ama asla stres e sokmaz işin ehli bilgilendirir ultrasyonda orası bura burası ora yada sen sormadan direk su su su yasak falan diyor yeme diye vs vs dinler yanıtlar msjlara döner makara muhabbet yapar 😀 Bülent bey e ilk gebeliğimde gitmistim ilk zamanlarda dr lugu iyi ama çok fazla ilgi görmemistim pek bilgilendirici değildi maalesef önder beye geçmistim
Aysen55 Donuss çoğu doğuma giriyo diye biliyorum ki kendisi girmese bile yine proflar giriyo kendisi hakkında şu ana kadar hiç kötü yorum duymadım ki bende zaten 8 aydan beri takipli hastasıyım
Ftm55 Aysen55 Ayşe hoca isteğe bağlı Sezeryan yapıyor mu acaba hocam ben normal doğum istemiyorum Sezeryan istiyorum desem gün verir mi ayrıca renkli ultrason var mı acaba odasında randevu alacağımda
Aysen55 Ftm55 onu tam bilmiyorum bende şimdi 34 haftalık oldum bu sefer ki kontrolde doğum şeklini söyleyecek
Aysen55 Ftm55 renkli ultrason var bende fakülte de yaptırdım ama kendisi çok yoğun olduğu için başka doktora yönlendirdi
Blok Donuss harikaa ben ona gidiyorum çok minnoş insanı rahatşatıyorrr ve herseyi tek tel açıklıyor konusuyor ilgisi on numara bence
Blok Donuss evet yakın arkadaşım yaptı bende onun tavsiyesiyle gittim kime önerdiyse herkes memnun kalmış öyle dedi. Bende bi bakayım nasıl diye gittim de ararken bidahada vazgecemedim tatlı dilli eli hafif çok mşnnoş ya bayılıyorum doktoruma ❤️