Narin9 Gulaysaz63 doktor tahminde bulunmadı mı canım bacak arası çekili olsa daha belli olur böyle yandan kapatmış 😊
Gulaysaz63 XBirmelekannesiii Yorumun için teşekkür ederim canım doktor 12 haftada erkek dedi işte 13 buçuk haftada kız şuan 15 haftadadayız tekrar erkeğe benziyor benim beynim sulandı doktorumu degıstım biraz daha büyümesini bekliyorum 17 hafta olsun en azından ne t bir sekılde öğrenmek istiyorum artık
Gulaysaz63 Narin9 aslında bebegımızı de galiba kendini göstermiyor sürekli ters çünkü omurgasını görüyoruz çoğu zaman sadece 😂
Narin9 Gulaysaz63 naz yapıyor desene 😅gitmeden önce çikolata ye az kıpırdasın ama detaylıda net belli olur her şeyine bakıldığı için
Gulaysaz63 Narin9 Kesinlikle ya yiyorum aslında ama zordan tatlı yiyesim de hiç yok hani hamileliğim basından beri rüyalarım da da hem erkek hem kız bebegı aynı anda görüyorum galiba ben bu cinsiyeti doğunca öğrenece m😂
Gulaysaz63 Narin9 Tabi canım çok merak ediyorum alışveriş yapmak için ilk çocuk ilk torun herkes heyecanla eşya almayı bekliyor diye de sabırsızız hepimiz şuan 15 haftalık canım
Narin9 Gulaysaz63 ooo maşallah seninki nazlı çıkmış 2 dakika gösterip arkasını geri dönsün sonra canım 😂genelde kız çıkıyor böyle saklayan ama belli olmaz tabi
Gulaysaz63 Narin9 Sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez çok şükür ki veren rabbimize işte ilk heyecan acaba ne olacak tutkusu insanı merakta bırakıyor canım
Narin9 Gulaysaz63 öyle tabi canım evlat evlattır yeterki sağlıklı hayırlı olsun dediğin gibi merak ediyor insan hem alışveriş için hem isim için ben oğlumda 12 haftalıkken öğrendim ama alışverişe 6 6.5 aylıkken başladım ne olur ne olmaz diye