Mervs Negif amin canım inşallah 🤲🏻🌸 sende sağ salim oglunu alacaksın kucagına ve lütfen oglun için güçlü ol bu süreçte 🫶🏻
Negif Gezenlady hiçbir sebebi yoktu herşey çok iyi ilerliyodu tüm kontrollerde 22 sinde sancıylq uyandım durduramadılar normal doğum oldu kızım 9 gün dayandı oğlum küvezde rabbim onu bağışlasın sağlıcakla inşallah
Ecemp1610 Negif ah kıyamam başınız sağolsun Allahım sabır versin inşallah diğerine sağ Salim kavuşursunuz kaç kilo doğdular
br2023 Negif Allah sabır versin cnm inş oğlun en kısa zamanda toparlanır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş ❤️
irembulut23 Negif Bende ocak 15 te 25+1 de doğum yaptım kızımı 31 ocakta kaybettim sizin gibi oğlum yaşıyor durumu kritik😢 başınız sağolsun sizinde inanın cok üzüldüm
Negif irembulut23 bende kızımı 31 ocakta kaybettim başınız sağolsun rabbim oğlunuza sağlıkla kavuştursun ya şafi ismiyle şifalandırsın ben maalesef oğlumuda kaybettim 2 şubatta
Nurdan6519 Negif çok zor allah yardımcın olsun o iki melek cennette senin için şefaatçi olacaktır inşallah 🙏
merve_alan04 Negif Rabbim tez zamanda toparlanmasını nasip etsin yaşlarına girdiği günleri göstersin. Ümidini hiç yitirme