Derya0-7 Merhaba güzel anneler bebişlerinizin arasında ki yaş farkı nedir. Oğlum 9 aylık ve ikinciye hamile olduğumu öğrendim. Aralarında 17 ay olucak hem korkuyorum hemde beni neler bekliyor biraz bilgi almak istiyorum ❤️😂
Narin9 Derya0-7 oğlum 3 yaşına girdikten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim doğana kadar hemen hemen 4 yaş olacak
Busra_27_34_ Derya0-7 kızım şuan 2 yaşında oğlum doğduğunda aralarında 2.5 yaş llacak bakalım neler bekliyor bacım göreceğiz 😁❤️
SeLyy Benim oğlum 4.5 yaşında hamileyim aralarında 5 yaş olacak inşallah güzel olur . Ama bundan 1 sene önce aralarında 15 ay olan iki kardeşe bakıcılık yapmıştım . Araları çok iyiydi gece uykusu sorun oluyordu birinin sesine diğeri uyanıyordu
prensesannesi_2227 Derya0-7 vla bnmde 3 yasnda kızım oğluma gebeyim 14 hftayım 🤗 bnde neler yascm mrk edyorm bklm zor dıyende vr brlıkte buyuyor dyende yasıcz gorcz
belmayamac Derya0-7 Aynı ben 😂😂 Benimkilerin arası da 17-18 ay olacak. Şu an 34 haftalık hamileyim. Herkes iyi olacak ikisi oynayacak falan diyor inşallah öyle olur