Aseer Merhaba , 9 gün önce sezaryanla doğum yaptım ve hala küçük tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum. Böyle bi durum yaşayan oldu mu ?
Gozdecaner Aseer altinizami kaçırıyorsunuz yani hissetmiyorum derken bu sekildeyse doktora görünün çok normal bişey değil
Kahverengi Aseer böyle birşey yaşamadım yaşayanda duymamıştım bence normal bir durum değil doktora gitmenizi öneririm
Bebegimsu350 Aseer ben yasamistim çok zor geldiğini hissetmiyodum bir ay böyle sürmüştü idrar enfeksiyonu çıkmıştı
Aseer Derya0-7 sondaya bağlı olarak olabilir denmişti, normalmiş. Sonrasında tahlillerde çok yüksek olmayan enfeksiyon çıktı
hanifeq Gozdecaner gayet normal bişey hamileyken bile insan altına kaciraniliyor doğum yapiyorsun o cisi bosaltsinlar diye sonda tarzı bişe takiliyor ondan dolayı oluyor geciyor sonra ayrica
hanifeq Normal doğum sonrası bile hissizlesme oluyor hatta lohusalık bittikten sonra iliski esnasında bile hissetmiyorsunuz doğal birşey yani yinede Dr nize söyleyin
hanifeq bdenerigokce hayır hani normalde tuvalet tutma refleksi vardır ya o uzun bir süre olmuyo tutamiyorsunuz yani tabi kisiden kişiye değişir bunun sebebide idrar yapmak için doğum sırasında bir şey takılıyor sonda galiba ismi o yüzden
NurCan58 Aynı durum bende de var, 21 gün gecti, küçük abdestin geldiğini hissetmiyorum ancak lavaboya gittikten sonra mesanemin ne kadar cok dolduğunu görüyorum ama hiç sıkıştırmıyor.
bdenerigokce hanifeq ya gerçekten mi🥹 bende ne oluyor diyorum altıma yapıyor gibi bi his oluyor idrar kaçırma sanırım 🥹
hanifeq bdenerigokce evet canım hiç utanilcak yada uzulucek birşey değil normal doğum sonrası ben yaşadım düşün kaç ay sürdü o hissislesme ama geciyor merak etme 🙂
Aseer Bebegimsu350 evet bende de enfeksiyon çıktı ama dr şuan çok anlamlı değil ilaç başlamayalm dedi, egzersiz önerdi
hanifeq Aseer siz yinede baktırın bendede enfeksiyon var ama benim kan bulaşmış idarar iki yane ilaç kullanıyorum enfeksiyon daha zararlı bebeğe hamilelikte kulanilan ilaclar zaten kullandiklarim.
melinda- Aseer bende de olmuştu tuvalete gidince farkediyordum dolu olduğunu. Kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti geçmişti 🙏🏻
Gozdecaner hanifeq ameliyathane hemşiresiyim sezeryan doğumlarda bu beklenmez sondaya bağlı enfeksiyon tahriş durumunda normal fakat 10 gün geçmiş üstünden ve kontrol gerektirir 🌸