yummyyumos Reglden bir hafta önce 0 değer görüp sonra bta HCG artan var mı? Ne zaman pozitif değer gördünüz?
esraeses yummyyumos Reglim 5 gün gecikmesine rağmen kan da negatifti . 10. Gün gecikmem de pozitif olduğunu öğrendim . Geç döllenme olmuş
Kubra55555 yummyyumos benim adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı adet 1 gün geçince kaset testte pozitif çıktı öyle öğrendim canım
tgbmerve yummyyumos çok erken , adetten 3 gün önce beta 2.60 tindr çok yeni dedi 5 gün sobra istedi tekrar sağlık ocağı, 113 çıktı
Civcicvv yummyyumos ben 12.gün kanda 5.07 ile pozitifi gördüm geç döllenme olmuş biraz daha sabret canım
Maraffguler tgbmerve canım 2 üstü olunca gebelik oluyor mu yani benimde şüphelerim vardı adetim 8 gün kala test verdim 2 ml çıktı doktor temiz bisey yok dedi gebelik yok dedi
yummyyumos Kızlar 29 Ocakta verdim kan bat 6 Şubat çok mu erken sizce değer çıkmayacak kadar ? Bir de belim çok ağrıyor ilk defa oluyor o yüzden umut bağlıyorum belirtileriniz nelerdi?
Baharygt Merhaba arkadaşlar pazar günü kanda verdiğim değer 5.00 gelmişti bugün tekrar tes verdim bu sefer 0.100 geldi gebelik varmı acaba
Haticeeee6161 Maraffguler benimde adetim 8 Şubat bugün kan verdim 1.20 çıktı yani negatif çok erken vermişiz ama yumurtlamadan en az 10 gün geçmesi gerekiyomuş
tgbmerve Maraffguler 8 gün kala çok erken ama yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor testlerde, normalde benim küçüktür 5 çıkar hep negatif, 2.60 çıkınca Dr biliyordi tedavi gordugumu var çok yeni tutunmuş dedi
Maraffguler tgbmerve benimde gebelik yokken hep 1 çıkıyordu bu kez şüpheliyim 2 ml çıktı ama doktor gebelik yok dedi bakalım hayırlısı canım sagol
Maraffguler tgbmerve peki yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor ya yumurtlamanin ilk gününden mi hesaplicaz 12 gunu canim yoksa en yüksek olduğu günden mi
tgbmerve Maraffguler en yüksek olduğu günden çünkü Ogün catliyor yumurta , öğünde sifirinci gün oluyor birliktleik oluyir ertesi gün 1 diye sayiyorsun
yummyyumos Civcicvv regli gecikmesinin 12. Günü mü 🙈 sence yükselebilir mi? belimde ağrı ilk defa oldu reglide hç ağrımaz göğüs ücü koyulaşmış psikolojik desem değil kasıkta ani harekette iğne batması bilmiyorum çok umutluydum lütfen dua edin 🥹🙏
Civcicvv yummyyumos yükselebilir tabi canım böyle bir ihtimal var adetten hemen önce demekki yumurtlamışız tutunmuş ☺️ bende belimin ağrıması ile farkettim hamile olduğumu ama test yapaıyorum sürekli negatif 12. Gün en düşük rakamla öğrendim😄
yummyyumos Civcicvv canım Ocak 22 de çaladı flo takvimi hiç yanıltmıyor 29 Ocak kan vermiştim. Ne zaman lan vermeliyim