Tugcegunder Evet son ayıma girdim 9. Aydaki anneler sizler ne yapıyorsunuz ? neler hissediyorsunuz nasıl sıkıntılarınız var ?
DuduMom Tugcegunder kaburga, bel agrisi, agirlasma, sıkılma,uykusuzluk, stres... dertler cogaldi son ayda huni takcam artik 🤪 senin nasil gidiyor? 🙃
sonsuzmasalim Tugcegunder ne yokki diye sorsan makbule gecerdi sanirim🙈 bende full paket var. kalkip lavaboya zor gidip geliyorum. Saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi insallah😍
Cismmpoyraz48 Tugcegunder Her türlü sıkıntı var çatı ağrısı adet ağrısı gibi arada gelen kasık ağrısı yürürken felç gecirecekmiş hissi idrar torbama baskı batma hissi varda varda 😒
FatmaOrhan Tugcegunder hep bel ağrısı yatağa yatmak ayrı dert kalkmak ayrı dert uyuyamama daha neler neler
Ssshhh Bende de aşırı sırt ağrısı var bu iki gündür normal mi ayağa kalkıp evde bi tur atsam hemen başlıyor ağrımaya sizdede böylemi ayakta kalamıyorum resmen
Tugcegunder Ssshhh bende şimdilik ağrılar yok fakat annem ve diğer hamilelik geçirenler olduğunu söylüyor her türlü sıkıntının
Krkckbraygt Tugcegunder mide yanması, çatı ağrısı, idrara baskı, gece uyuyamama, arada adet ağrısı gibi sancı giriyor bunun dışında çok şükür iyiyim 😂😂
Yaseminmericli Sırt agrısı ve bacak aralarımın agrısı hariç gayet iyiyim. Ocak 22 dedi doktor. Hayırlısı olsun tüm arkadaşlarım için. Hayırlı dogumlar herkese