Arenimoo Kızlar ben çok korkuyorum 4 haftalık hamileyken ateşli enfeksiyon geçirdim crp 78 Di bir kaç gün parola geçiştirdi ler en son kadın doğumcum antibiyotik verdi 3 günlük öyle kendime geldim bebekte sorun olmuş mudur acaba yaşayan oldu mu
251211 Arenimoo bende yüksek ateş yüksek enfeksiyonla beraber covid geçirdim hastaneye yattım çok şükür bebeğim etkilenmedi doktoruna sor tabii ki daha çok minik sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Meliketrkmn Cumartesi gecesi yüksek ateşle gittim acile 5 haftalıktı o gün 104 crp çıktı parol taktılar hemen antibiyotik yazdılar pazartesi kontrolüm vardı keseye bakacaktık sağlıklı haftasıyla uyumlu çıktı ilk oğlumda da nerdeyse 9 ay antibiyotik kullandım
Arenimoo Meliketrkmn Inanirmisn beni 3 gün parol yazıp yolladılar ben 3 gün öyle süründüm bir düştü Bi çıktı en son kadın doğumcum 3 günlük antibiyotik verdi öyle düştü Şuan kesesi biraz küçük 7 haftalığım takip ediliyorum acaba diyorum o mu etkiledi
Meliketrkmn Arenimoo canım inanırmısın hiç bişeyle alakası olmuyo Allah ol diyo oluyo. Kalp atışını falan duydunuz mu gelişir daha ya
Meliketrkmn Ben acilden doktoruma yazdım antibiyotik ismi söyledi onu yazdılar kontrolde de sordum içmen gerekiyorsa tabi ki içeceksin bunlar gebelikte güvenli antibiyotikler dedi ben acile giderken ağlıyodum ve titriyodum ateşten
Arenimoo Meliketrkmn Kaç haftalıktin ozaman kuzum Kalp atışını duyduk 6. HFtada sadece kesesi biraz küçük dedi