sarikiz1 canm bu ikinci evliliğim ilk kızım 22 yaşında anneannede kaldı biraz ben biraz o baktı babam vermesi babalık elinde buyutmem dedi zaten babası bizi bırakıp gitmişti bebeklikten ananm babam sahip çıktı bize
Sonra suanki esimke tanıştım eşim kizimida kabul etti ama babam la annem akrabalar olmaz dedi istediğim zaman aldım yanıma ama çoğunluk annemde kaldı sonra bu eşimden 17 yaşın da bir oğlum 15 yaşında bir kizim ve 12 yaşında bır kızım daha oldu maşallah kendilerini kurtardılar nasılsa diye düşünüyorduk eşimle bu yaz gezme planları yaparken 5 haftalık hamile olduğumu ogrndim bazen ara sıra adet duzensizligi olurdu hep menopoz belirtisi falan diye ilgilenmedim açıkçası 3 sene böyle devam etti çünkü doktorum da öyle düşünüyordu ilaç la adet goruyordum sonra ilaç içmedim gireceksem.gireyim menepoza yeter dedim 42 yaşındayım ailemde herkes erken menopoza girdi ben supenlemye başladım eczaneden test aldım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim yine pozitif çıktı bu süreçte böyle basladi bana da sürpriz oldu zorlukları da var kolayliklrida oluyor evlat gibi si yok yani ne desem boş eğer istiyorsanız yapın ama yine de siz bilirsiniz