Mustafa1230 Kızlar bebegim icin hastane çantası hazırlıcam elbiseleri ve battaniyeyi beraber yıkasam olurmu renkleri aynı zaten yani acemilik napim bilemiyorum
asminko345 Mustafa1230 30 derecede 30 dakika yıkadım canım hepsi hala mis gibi kokuyor 🥰 Bazen öyle görüp aldığım şeyleri Elimle yıkıyorum tertemiz gene durulayıp kurutuyorum 😃 battaniye kalın yünlü olduğu için onu ayrı yıkadım
Omerhatice Mustafa1230 renkleri ayni olan şeyleri heosini bir yıkamıştım ben 3 makine yapmıştım renklilee Beyazlar ve nefresim takimimiz bu kdr di
Buseamaikizlerburcu Mustafa1230 battaniyeleri ayri yika kiyafetten cnm 30 derecede sonra utule koy valize
Mervedrn Battaniyesi penye değilse yani kalın battaniye ise ayrı yıkayın. İlk yıkamada tozunu pamuğunu saldığı için kıyafetlerine geçer 30 derecede yıkasanız yeterli
nedensiz canım brnde yıkama ısını bıtırdık sayılır yıkadıgım camasırları bıde tekrar durulama yaptırıyorum daha ıyı oluyor temız oluyor bide üstüne ütü oh mıs
Findix Az önce battaniyeleri yıkadım serdim 😂 kıyafetlerle ayrı yıkadım herşeyi 30 dk 30 derecede battaniyeler tüy çok oluyor ayrı yikamanizi tavsiye ederim